Stichting CIAC staat voor het geven van ondersteuning aan Franstalige en Spaanstalige ondersteuning van Evangelisatie activiteiten.
CIAC staat voor Centre International d’Action Chretienne.

Vrij vertaald Stichting Centrum voor internationale acties op gebied van Evangelisatie met Christelijke grondslag.

De inkomsten van de stichting zijn eenmalig opgevoerd door de erven van
Mw. M.J.J. (Riet) Spoor, die op 19 februari 2012 overleed.

Haar executeur, bij testament benoemd door Mw. M.J.J. Spoor, geboren 17 maart 1925 en overleden op 19 februari 2012 te Amerongen, is Petrus Arnoldus Kits, geboren 16 maart 1950 te Enschede, nu woonachtig op het adres, dat ook bekend is al het postadres van de Stichting CIAC, Schoolweg 67, 3921 C Elst Utr.

Thans is bovengenoemde Executeur voorzitter/secretaris van bovengenoemde Stichting CIAC.
Lid van het bestuur is Dhr. Huibert Reumerman, geboren in Deil op 16 januari 1937, thans wonend te Soest.
Penningmeester is Mw. Nicolina Rietveld, geboren te Lekkerkerk op 3 juli 1953, thans wonend in Elst Utr.